PIZZERIA GRILLBAR NIEUW PINOKKIO

PIZZERIA GRILLBAR NIEUW PINOKKIO Kwaliteit en vakmanschap, dat proef je!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1035 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillbar Nieuw Pinokkio. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 13:20 1 van de pizza's was zwart aan de onderkant en de zijkant . Hier over gebeld met Pinokkio en er werd direct een nieuwe pizza bezorgd . Super service en de pizza's smaakten heerlijk .
30 jun 2022 om 21:01 Was lekker en goed
29 jun 2022 om 8:37 Blijkbaar had ik n foutieve bezorgtijd door gegeven. Ondanks dat werd de bestelling op de 2 uur latere tijd(wederom) exact afgeleverd. Dat vind ik zeer sympathiek en klant-vriendelijk. Wij bestellen hier altijd zeer graag, altijd goed.
26 jun 2022 om 21:13 Spare ribs stonken en waren niet goed. Patat was hard. Capaccio veel te koud.
26 jun 2022 om 20:04 Heerlijke pizza! Vriendelijk personeel ! Maar helaas hebben wij ALTIJD dat het veel te lang duurt ! 2x moeten bellen Echt zo zonde van zo'n goed restaurant , ze zouden daar echt iets aan moeten doen.. echt jammer!
25 jun 2022 om 19:22 De Hawaï pizza was lekker maar koud. De Cabana was ook koud, hierdoor was de kaas niet meer lekker. Ook zat er teveel schimmelkaas op.
23 jun 2022 om 19:11 Een keer pasta besteld ipv pizza, heerlijk! Goede kwaliteit! Salade caprese erbij, zeer smaakvolle mozzarella...Kortom smullen !!
15 jun 2022 om 19:44 Erg lekker weer!! Alleen een beetje veel kruiden op de patatjes van het kindermenu
11 jun 2022 om 21:47 De ossenhaas was erg taai was niet doorheen te komen met snijden en hij moest medium gebakken worden maar was doorbakken De broodjes waren erg hard Jammer want ben beter gewend
10 jun 2022 om 23:22 Had spareribs, waren heerlijk mals en een goeie grote portie. Kammer dat ik na al deze tijd pas voor het eerst hier bestel!
6 jun 2022 om 21:14 te duur en verkeerde bestelling geleverd
6 jun 2022 om 18:48 Pizza waren niet echt warm waten lauw maar smaakte wel goed