RESTAURANT PINOKKIO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Pinokkio. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 15:33 Heerlijke pizza en precies op de afgesproken tijd afgeleverd . Top.
16 jun 2024 om 20:35 Zoals altijd heerlijk en precies op de afgesproken tijd
15 jun 2024 om 21:07 Heerlijke pizza! De vegetarische pizza was rijk belegd met verschillende soorten verse groenten. Bodem had iets krokanter gekund, maar de variatie aan groenten maakte dat ruimschoots goed.
11 jun 2024 om 21:06 Heerlijke pizza en pasta
25 mei 2024 om 20:34 Heerlijke pizza”s!
23 mei 2024 om 20:54 Lekkere pizza, nog lekker warm, heerlijke broodjes bij salade en vriendelijke bezorger.
21 mei 2024 om 20:13 Kip en shoarma schotel besteld maar kreeg alleen maar kip… gezien het slechte weer hier niet over gebeld .. bezorger had het al zwaar genoeg
8 mei 2024 om 21:52 Smakelijke pizza’s
3 mei 2024 om 7:16 Altijd snel en vriendelijk. Ik bestel als ik geld heb super graag daar. Het rare is wel dat ik kort na het eten kramp in me buik krijg. Kan aan mij liggen hè maar bij ander voedsel heb ik dat niet. Maar dat maakt ze niet minder goed.
28 apr 2024 om 21:52 Kwart voor zes besteld, half acht geleverd. Gelukkig wel goed heet. Helaas broodje lams shoarma zonder broodje. Rest wel goed.
21 apr 2024 om 21:10 Goede pizza's, lekker.
17 apr 2024 om 22:16 Broodje ham/kaas en pizza funghi. Broodje warm, pizza bijna koud. Beide zelf maar weer opgewarmd in de oven. Normaal altijd zeer goed, maar dit viel tegen.